Ingyenes szaktanácsadás

Kereskedelem, szállítás

Faanyag kereskedelem tekintetében sokrétűek vagyunk, szinte minden faanyagot megvásárolunk a tűzifától az értékesebb ipari fáig. A TH-E Forest Kft csak legális forrásból származó faanyagot vásárol és ad el. Ennek értelmében 2016 december 15.-én csatlakozott az EUTR (fatermékpiaci szabályozás) nyilvántartási rendszerhez, és megalkotta saját EUTR nyilvántartási rendszerét.

EUTR nyilvántartási számunk: AA 5819799

A letermelt faanyagot -legyen ez saját termelés vagy vásárolt készlet- saját darus teherautókkal szállítunk el. A költséghatékonyabb szállítás miatt már nyerges-rönkszállító teherautó is a gépjárműpark része.

Teherautóink éves szállítási kapacitása 15-20000m3

Jellemző, hogy az Erdőgazdálkodó partnereinktől az összes kitermelhető faanyagot megvásároljuk, amit aztán leszállítva értékesítünk.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az XY erdőgazdálkodó megbízza cégünket az erdészeti szakirányítási feladatokkal, majd az éves fakitermelési terv összeállítása után a kitermelhető faanyagot letermeljük, elszállítjuk, majd az éves erdőművelési terv bejelentése után az újra ültetett erdőt ápoljuk gondozzuk. Így tudunk részt venni az egész folyamatban, és garantálni a minőségi, precíz munkavégzést.