Ingyenes szaktanácsadás

Bemutatkozás

A cég alapításának alap ötletét az erdészeti szakirányítás adta, amelyet 2012 óta végzek, ekkor lett az első Erdőbirtokossági Társulat a megbízóm, majd ezt követte sok-sok magán erdőgazdálkodó.

2015 év végén jött az ötlet szintén erdőmérnök Barátommal, hogy ezt a szellemi tőkét építsük tovább és alapítsunk egy olyan céget, amelyben megteremtjük az erdőgazdálkodás teljes hátterét. Ennek következtében 2016 januárjában megalakult a TH-E Forest Kft.

Kezdetben ketten dolgoztunk, alvállalkozók bevonásával, majd első körben a fuvarozást kezdtük el saját teherautóval, majd végül 2017-ben a fakitermelést és erdőművelést is. Természetesen még most is szükséges alvállalkozókkal történő együttműködés, mert köztudott az erdei munka igen idényszerű és a munkacsúcsok leküzdése csak így lehetséges.

Jövőbeli törekvésünk, hogy maximalizáljuk a megbízóink elégedettségét, növeljük számukat és ennek érdekében kibővítjük működési területünket, valamint a közeljövőben az igazságügyi szakértői kamara tagjai leszünk.

Jelenleg két irodával működünk-lsd Kapcsolatok-, ahol előzetes időpont egyeztetés után bármikor állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Bármilyen erdővel kapcsolatos kérdésben keressenek bizalommal:

TT
ügyvezető